Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

August 03, 2015

Anak masa kecik

Assalamualaikum w.b.t

cepatnya masa berlalu...tahu2 dah besar dah dorang...gambar masa baby kakak takder sangat, masa tu camera pun takder lagi.....so kita letak gambar masa dorang dalam setahun lebih kurang...
jom tengok gambar dorang ni...yang pasti dorang ni rambut mmg tak lebat:-)
Najibah
Syahmi
Saniy

4 comments:

insan marhaen said...

zaman anak anak kecil dikatakan zaman kita berbulan madu. semua keletah anak, manis manis belaka...

Kakzakie said...

Bila tengok gambar masa baby secara otomatik kita terkenang balik masa itu kan:)

tiga lalat said...

baby yg chomey ;p

lia ummiirfan said...

syahmi tu bam bamnyaaa,,, :))

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi