Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

January 17, 2018

Sekolah

Assalamualaikum semua.

Sudah 3minggu sesi persekolahan tahun 2018. Letih oii๐Ÿ˜‚

Anak sekolah...thn ni 3 orang dah sekolah termasuk saniy. Saniy kita hntr pergi sekolah main2. Saja utk expose dia dgn org luar. So far ok la..cuma pagi2 akan ada drama sikit la๐Ÿ˜. Itu biasa...lgpun baru 4thn. Saya pun x tahu la mcm mana nk up gamba sini. Saya pki phone. Bila kita nk up gambo x jmpa cari folder...so sorry xde gambo utk sementara. Nnt saya godek la tengok camana๐Ÿ˜€.

Till then see again. Insyaallah.

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi