Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

November 26, 2007

keje ooo keje

klu weekdays mmg la lm nyer rasa nk tgu weekend plk. dh hdp berdua ni rasa cam tak sabar nk tgu weekend. btw keje ttp keje. komitmen takkan rosak tau. boss aku tersangatla baik nyer. syukur dapat boss camtu. ko nk buat apa pun buat la jnj keje tak delay & siap on time. Alhamdulillah.
smlm balik keje MIL kirim pulut ikan kering...huih beshh2x. tp takleh mkn byk sb dah konyang.....lps maghrib prepare dinner. simple je. Mlm td gi visit pakcik abg,katanya jatuh, tp nmpk cam dh ok. biasa la tu sakit2,kita kan org kena jadi. Always remember tuh.
JJM aku dh nk kn tukar kaki tuh...bang nk pinjam duit leh tak? hehehe...tgu hjg thn la. mn th bonus ada thn ni...amin mntk2 ada tuh.

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi