Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

November 26, 2007

my 26th b'day

hahaha...hari ni genap 26 thn aku kat dunia ni.....alhamdulillah. And syukur yg amat adlh aku capai gak aim nk end akunyer zmn dara b4 26 thn. Alhamdulillah. Moga Allah melebihkan rezeki aku dan panjang kan umo aku, tenangkan hati aku, tanamkan kesabaran dalam diri aku. amin..amin...Ya Allah kasihani diri hamba Mu ini.

My 26th Years

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi