Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

October 07, 2008

Salam Aidilfitri

ya..ya...sy tau blog ni dh sawang...
tp sy nk gak ucapkan, even dh 7 Syawal 1429H
so teman2,rakan2,dan semua yg sudi jengah blog ni saya ucapkan
SELAMAT HARI RAYA
Minta ampun ya mana yang salah & silap....
harap ukhwah ni berpanjangan
dr; sy & famili...
ok berbalik pd nape blog ni tak berupdate krn tuan pnya blog ni keuzuran....
sy kan dok peknen...so jap2 ni...jap2 tu...so nk update tu amat la payah nau...
ms raya hr tu plk kn demam selsema...so tak beraya la den...kesian kan..
nak wat camno....tp skrg dh ok even msh ada saki baki lagi..
tp sy teringin kuih raya la...kat rumah dah tinggal serdak2 je...nk gi raya rumah sapa ya..
rumah sapa la yg kuih raya nyer masih menimbun? hmmmm
kesimpulan nya cerita hari raya sy tahun ni cuma di rumah sajork...
cuma raya ke-4 sy blh pgi kenduri kawin sedara...tu pun letih ya amat...
dok lagu ni mmg penat la...ok la nnt klu sy sihat & x keuzuran insyaAllah blog ni akan berupdate...
p/s sy puasa penuh tau...nak gak bagi tau tu....hehehehe

3 comments:

alif-mikail said...

Tahniah! dah nak dapat baby...alhamduliLLAH

Jaja said...

Wah... tahniah sbb berjaya puasa penuh.. aku time pegnen payah sangat nak dapat sehari.. kejap2 lapar...
lagi satu... biasa la pembawak budak ni.. mesti demam la apa la... anyways jaga diri dan bakal baby elok2 ok...
pssstt... aku silent reader ko.. hihi

RieNa said...

selalu je jenguk,tp sunyi je..

jg kesihatan ya!

slmt hari raya ke 10 . :)

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi