Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

July 13, 2015

Duit Raya

Assalamualikum w.b.t

dah sedia duit raya?
sediakan lah untuk budak-budak...
bila jalan-jalan rumah saudara tu, kalau ada budak-budak yang walau tak kenal hulurkanlah...mungkin boleh buat dia happy..
saya tahun ni tak tukar duit baru pun..tukar dengan anak2 jer...kira-kira duit tabung dorang yang mmg note singgit jer pun...pastu transfer masuk akaun masing2...senang.
x semestinya duit baru kan...janji hulur:-)

Selamat beraya...ingat berpada-pada. Ingat lah jugak mereka yang kurang berkemampuan dari kita...Raya aidil fitri ni 1 syawal jer sebanarnya...yang sebulan tu orang melayu jer yang pandai2...

1 comment:

Anonymous said...

Betul tu. raya sebenarnya sehari jer. Tapi lihatlah persiapannya seperti nk raya setahun...hehe

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi