Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

September 10, 2008

lalok

sabtu lps aku ngn mak kuar...
odw tu ada org jatuh motor...
aku tgk moto tu teruk gak la..
aku ingt dia langgar apa2...pastu takder sorang pun yg bg ubat luka ke apa...
aku pun pusing balik pi amik gamat since dia luka..
aku suspek dia pening,biasa la puasa kan...
so aku teruskan la p'jlnan  ngn mak...
balik tu aku cite kt abg...kut2 dia tengok...
tau dia ckp apa...
org yg aku bagi ubat tu bkn pening sb puasa...tp lalok sb baru lps amik drugs...
aiseyman....
patut la org tak berani nk angkat dia even luka agak teruk...
hmmm apa2 je...nyesal tolong...tp mn aku tau kan...nengok sian...rosak rupanya...

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi