Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

November 25, 2008

happy nyer

horeyy...ank2 buah gue dh balik..
takla sunyi sgt..
dorang dh balik awl lgi..tp kat umah atok belah abah dorang kat gua musang...
semalam baru smpi sini...
tp sikecik nadiah domam la pulak...siannn
mak ckp mcm naik campak...
tp melekat jer ngn gue...ish2x ni geng ngn baby mak iti ke apa ni...
iya...klu aku dukung mesti senyap je...klu org lain dia rengek2...hehehe...
apa2 pun tgu la baby tu kuar dulu iyer...
.
.
.
.
mak happy sgt cucu2 dia ada balik...
biasa aku ngn abg jer kat umah.
tu pun nasib kami b'dua keje kat klate..
klu tak sorang2 la dia layan blues...hehehe
aku harap mak sentiasa gembira...

1 comment:

ita.itu said...

wah suka ko ye drg dah balik..hehe

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi