Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

April 26, 2009

T-Shirt Percuma dari MyMuslimart


T-Shirt ini sesuai utk suami ku tercinta, dia amatlah payah nk cari baju yg sesuai ngn kehendaknya. Bila pilih warna tak cocok la...patern xcun la....ada kolar mcm baju keje pejabat la....mcm2 so harap klu dpt t-shirt ni dia berkenan la ek.


4 comments:

Umie said...

Salam shaliza,

Terima kasih atas penyertaan.. Keputusan akan diketahui selepas 5 Mei.. Check tau..mane tau ade rezeki kan.. (",)

www.mymuslimart.com

Yin Hasni said...

Salam Pn. Shaliza,
Sy Nor Hasrina slh sorg admin MyMuslimart. Pihak kami amat berbesar hati dengan penyertaan Pn Shaliza dalam contest kami anjurkan. Jutaan terima kasih daripada kami. Tunggu berita daripada kami ye :)

Yunus Badawi said...

cantik baju tu. Suami suka warna hitam ke?

shaliza said...

yb; a'a dia suka itam ngn putih....

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi