Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

April 30, 2009

TAG

again...

"yg lelain sila2 la tunjukkan gmbr desktop anda (ni consider TAG ke haaa cite sket napa letak gmbr itu...bole kot kan) sapa ek mau kene nih. 1) donbatara (tuan punyer gmbr kpd desktop ai) 2) kak lat, 3) kak jana, 4) kak elin (org ni utang tag aritu tak byr gih), 5) cmba, 6) siti, 7) hacienda, 8) nannoor...ok itu saje..time kacih..."

tu dari tuan yg tag sy...apa2 pun blh wat modal update kan... so here we go......
tu la gambo desktop den...
maleh nk tukar dh rasanya smpi akhir hayat pki pic tu...hehehe
icon pun tak suka bnyk2 kt desktop....
ok setel ya...

4 comments:

alif-mikail said...

desktop standard abes.. aok isi gambar kawen la weh

shaliza said...

alif; standard boss...ni kat opis la...bkn rete kita...huhu

Anoy said...

wahhhh clean nyer desktop ko nihhhh

shaliza said...

dilla; aku x suka sepah2

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi