Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

October 28, 2009

sunyi

2-3 hari ni terasa sgt kesunyian...
najibah pun mcm faham mood ibu dia tak berapa nak ok...
behave jer dia...
biasa klu pagi mesti nk nangis nak suh org dukung dia...tu tokmek dia lah biasa dukung while ibu sibuk nk prepare apa yg patut dikala pagi2 sblm gi kerja...
since now...tokmek takder pandai plk dia duk behave dlm walker dia tu...& tengok ibu buat apa yg patut....syukur alhamdulillah...
tp umah belum kemas habis lagi la...ms tinggal nak hantar mek tu baru lps wat kenduri doa selamat thats why la umah mcm kapal pecah...penat la nk kemas lps balik dr KL hari ahad lepas...tgu weken la...
adoiya...kain menimbun nak dilipat...pinggan mangkuk belum susun lagi...
huhu..wat2 tak nampak je la...nak wat camner balik keje dah penat...sempat basuh & jemur je...nasib baik MIL dekat so takyah masak...makan umah MIL...balik titun...huhuhu...apa punya org ni manyak malas lor...bukan malas tp penat (alasan terbaik)...ala weken ni insyaAllah semua setel...kasi licin...



1 comment:

LiNda said...

Baiknya Najibah anak ibu..
jangan nakal-nakal tauuu...

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi