Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

October 18, 2009

A little update

sgt2 rush 2-3 minggu ni...
alhamdulillah mak dpt jugak panggilan dari TH...
so again alhamdulillah.this year insyaAllah mak can perform her Haj.
thats is why i really can't update this little blog...so pack..
haha...apa hal lak ko nak speking ni ct oiii...
ok2 kembali ke pangkal jalan ok...
ya saya hari ni seorang yg sgt2 happy...
happy for my mom...opsss
happy untk mek kawe yg blh jugak pegi buat haji tahun ni insyAllah....
bnyk benda sebenarnya nak di kongsi bersama...memandangkan facilities kurang
dengan masa yg sgt2 terhad...
kat ofis skrg sgt2 la sibuk...takleh nk bloghoping mcm dulu2...
klu ada jejak tu pun mmg time sgt takleh nk berfikir ngn waras dah tu...so obatnya...bloghop...hahaa...
YES sy sgt2 setuju...blog hoping ni leh release kepala otak yg sgt2 serabut...mcm2 cerita leh baca...nak2 pulak blog yg ceria cam blog JEMAH a.k.a VP....Kakak manis a.k.a Kak Linda....mak merah yang super duper BZ nk2 plk takder helper dah dia...YB yang bukan YB...Penyubiru yg dh lama tak jejak...
huhu mmg nak nangis la klu takleh nk jejak blog2 depa semua tu...tapi nk wat camner kan...urusan keje patut didahului...dan 2-3 minggu ni plk sibuk ngn urusan mak plk....tambahla task mek ct ni...
takper2...utk mu MEK daku sanggup apa sahaja...huhu
ok2 tu je la ya...just nk tinggal kesan yg daku masih disini....ceewahhhh
bye2...



3 comments:

LiNda said...

Salam shaliza.

amboii..cam beskut awak kann...

sekali muncul, pastu hilang . ekek

Apapun, akk doakan moga mek sihat dan dapt menunaikan Haji pada tahun ini dengan lancar dan selamat . InsyAllah ..

Sibuk-sibuk gak . Kesihatan diri perlu jaga tau...

Anoy said...

selamat pergi dan balik utk mak siti. insyaAllah...mak aku pun dpt pi jgk taun nih

shaliza said...

Kak Linda;TQ kak...insyaAllah..amin
Anoy;Sama2...klu kenal leh jumpa kan. Mak ko KT berapa?

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi