Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

February 04, 2010

Nasib baik

Nak gelak jer rasa,
semalam kakak saya ada call.
ckp2 lebih kurang terkeluar cite pasal sms.
kisahnya bukan dia yang sms saya hari tu, rupanya BIL saya...
mati2 saya ingatkan dia yang sms...dok ngadu mslh dorang...huhu
jadilah saya kaunselor x bertauliah...
ala ckp2 lebih kurang jer pun ayat standard=sabar...biasa la tu...kn give & take...
last sekali saya suruh dorang bincang molek apa2 hal pun...so fullstop kat situ.
saya pun tak call balik dia lepas msg2 tu...
semalam lah baru bocor rahsia yang BIL yg msg ngadu nasib...alololo
.
.
"nasib baik" la saya tak pungpang cakap bukan2...
klu tak dicopnya adik ipar takleh harap pulak.
huhu
ala masalah tecik jer pun sajer tu nak ngadu2..dah takder sapa nak ngadu la tu...
perkara biasa bagi org berkeluarga...
daaaaaaaaa


No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi