Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

June 21, 2011

syahmi:-3bulan

15/6/2011 syahmi 3 bulan.
alhamdulillah sihat & baik2 saja budak tu..
cuma siang (time ibu keje kena dok ngn Tokma & uda) dia mmg buat perangai..
susah nak tido..susah nak kasi susu...meragam tak tentu pasal....hehhe
kalu ibu ada ok je...
nak buat gano mmg budak ni suka nangis siang..
syukur jugak tu, dibuatnya meragam bila malam tak ke naya...hehehe
so far berat budak debab yang lahir tecit dulu ni dah 5.9kg...makkk aiii
lenguh la kalu dukung tu...
suka bila ada org duk bercakap ngn dia...ni buat ibu letih ni nak melayan...sama macam kakak dulu macam ni jugak la...

p/s kat atas tu syahmi ngn 2nd cousin dia...sama baya.

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi