Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

June 22, 2011

urus

nak kena urus stock dengan elok.
stock mmg ada, tapi tu la,
bukit bila ditarah selalu habis jugakkan.
saya tak punya stock yang banyak macam oran lain...
sekarang syahmi pun demand macam banyak jer..kena topup sokmo.
waktu keje kasi (5 x 3oz), tapi bila nak petang (kadang2) abah kena balik amik topup sb syami dah tak senang duduk....maknanya sekarang syahmi minum 6 x 3oz which is 18oz sehari. sedangkan jarang sangat la ibu nak dapat 18oz sehari....average ibu boleh dapat 16oz sehari...
takkan hari2 -ve kut...
oleh itu malam2 ibu kena pam jugak paling tidak sekali sebelum tido...
untuk anak2 ibu sanggup buat apa saja,insyaAllah.

p/s Ya Allah permudah kan urusan ku dan ibu2 yang lain....

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi