Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

September 15, 2009

"Dok kiro"


salam semua...
dok kiro la awal ke idak ya...
sy nak gak la ucap SELAMAT HARI RAYA in advance utk semua yang sudi baca blog yg tak seberapa ni...
Maaf ya kawan2...nanti kang nak cuti panjang..
panjang umo leh jumpa lagi lepas raya...
saya cuti lama kut...tak tahu approve ke idak lagi...
maklum kat umah takder facilities nak bertenet...
kat opis lak dok kelam kelibut ngn work load...hahaha..
gelak kat diri sendiri...merasa la penat tuh...
pada semua yang nak balik kampung tu hati2 ye...pandu cermat nyawa selamat...insyaAllah...
dan jangan lupa bawa kit influenza....tu pesanan gov...
pada yg makan2 juadah raya tu...jangan over ya..kang naik kilo sapa yg risau...diri sendiri gak kan...so beringat...
apa lagi ek...
ooo sapa yg sudi tu jemput la ke umah saya...
saya satu hapa belum wat lagi untuk raya ni...
baju najibah pun belum setel...
baju kami suami isteri pun tak beli hapa pun...
sempat ke tak...tak tahu la...
ingat nk buat biskut sikit2...tak terbuat rasanya ni...
OK geng minta diri dulu ya...
once again....SELAMAT HARI RAYA....


No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi