Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

September 08, 2009

full house

apa ke title darrrr...
lamanya tak update blog ni...
mmg ms suntuk sgh kat ofis..
maklumla update mmg kat ofis sj..
kat umah belum ada facilities hehe...
mmg lps ofiscemate tu leaving mmg lumayan lah kebizian nyer kat ofis...
nk bloghop pun susah...
tp ada gak masuk kat blog2 yg mmg addict..klu tak msk takleh hehe...
apa2 pun happy with this moment...
klu bz mmg tak sedar dah nk balik...so takderla terasa sgt puasa...
ok la cau cin cau....
update pun pendek2 jer..
daaaa


No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi