Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

September 27, 2009

kembali bersiaran

wah...wah...sakan ya semua beraya...
so how korang seme spent time raya tahun ni...
mesti meriahkan...
same goes to me...
nak2 plk raya as "IBU"
sakan tu...
plk tu sakan collect duit raya Najibah...
haha Ibu yang excited...
nak wat camner...1st time marrr...
w'pun...semua dah selamat ya...
hah..hah jgn guna duit raya anak tau...
walau poekt kering...tak baik...
tu la sapa suh takmo beringat...
terima la padah nya ya...
hhuhu..
ok kita smbg lain masa lak ya...
nk smbg wat kije plk..
daaa
selamat masuk keje plk ya..
huh malasnya....
tp dah t'jawab ya dak?
so kasi motivate diri sendiri sikit...
cauuuu



1 comment:

Anoy said...

selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin siti!

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi