Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

December 28, 2009

11 Muharam 1431

Sekarang kita dah masuk bulan assyura..
best nya assyura.
tahun ni tak tahu la nak buat ke tak kat rumah tu.
lagipun atok sedang sakit.
so mek kena ulang alik ke spital la ni.
takder masa kut.
kelam kabut betul sekarang.
banyak benda nak buat...pastu tak terbuat.
keje ofis pun iya gak.
syukur la tu,klu sibuks tu means kita masih ada rezeki.
emmm cakap pasal rezeki ni,kami plan nak tambah famili.
sepupu saya yang anak dia umo baru 6mnths dah pegnent 2mnths.
wauuu bestnya...
apapun saya serah pada yang kuasa...klu ada rezeki insyaAllah ada la untuk kami tu.
iyalah umo pun bukan makin muda kan,klu plan2 kang tua pulak...tak best dah nak main ngn anak kecil.saya harap before 30th saya ada anak 2,klu lebih tu lagi baik...huhuhuhu.
Citer putrajaya takleh nak kongsi la sb gambo satu hapa pun ilek.
Saya kan pgi ngn najibah jer...so mana ada masa nak amik gambo...nak2 pulak najibah takmo ngn orang ohhh masakkk. berdukong jer keje saya kat putrajaya nun.
Tapi best la,cantik sungguh view dia.Tasik..masjid...PICC....best nanti la pgi lagi ngn abang sekali baru best.



No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi