Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

December 08, 2009

Alhamdulillah

Alhamdulillah mek dah smpi
sekarang ada kat umah pakteh.
petang ni fly ke KB.
InsyaAllah 2000pm leh jumpa mek.
Biar dia rehat dulu rumah pakteh.
tak sabarnya nak jumpa mek...
tp kami(sy especially) sgt terkilan ngn sorang(dlm group mek)
its ok lah,maybe ada la tu yg tak diperasankan oleh dia sampai dia leh wat mek camtu.
emmm biar Allah jua yang judge..dia Maha Adil.
Mek dah selamat sampai pun syukur tak terhingga dah.
& big thanks gak untuk sorang tu yang baik budi tolong mek masa kat KLIA nun.
sama gak big thanks untuk pakteh & makteh yang amik mek kat KLIA.
sgt2 appriciate it.
Alhamdulillah.
Kami mmg plan tak amik mek kat KLIA since Pakteh leh tolong amikan.
so kami just tunggu kat airport PC.
lagipun lagi 2 minggu nak ke KL lagi untuk majlis kawin anuar anak Pakteh.



No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi