Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

December 14, 2009

Y.E.S

Y.E.S means Year End Sales.
bukan pasal sale nak bebel kat sini.
cuma nak share yang kita dah dok kat saki baki hari di tahun 2009.
wahh cepat sungguh la masa sekarang.
bayangkan 365 hari...kita dah lalui sebanyak 351 hari.
apa ya yang dah saya dapat sepanjang tahun ni..
yang paling best dapat najibah la...
pastu rasanya dlm keje ok la,ada increment(keje pun bertambah la jugak ya)
pastu hajat mek buat haji pun tercapai(alhamdulillah)
tak terbilang la nikmat2 yang Allah berikan.
Alahamdulillah.
Apapun saya harap tahun depan akan lebih maju dalam semua hal.
semoga plan2 yang dirancang utk tahun depan tercapai...inysaAllah.


2 comments:

LiNda said...

Shaliza...

Yang terbesh sekali masa dapat Najibah and hajat mek ke Tanah suci kanns...

Moga awak sekeluarga terus di Rahmati Allah.. aminnnn

iNa said...

ujung thn kan..
musim shopping2..
sale sana sini..huhu...

Amin...
moga thn dpn berjln spt yg diimpikan...

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi