Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

March 04, 2010

Acer 1810TZ

Update dr NB acer, hak milik my brother.
best gak NB ni...dia beli ngn saya, tp tuan nya belum balik dari sabah lg,jd saya rasmi la dulu. Bila la nak sambar satu ni. best nya...
nak online kat umah, jgn harap la,baru bukak lappy datang dah so called najibah. huhu. biar dia besar sikit kang nak la beli satu,harap je keje company IT tapi takder NB,apa barang kan...nak wat camner boss pun tak nak sponsor. duit bukan boleh print sendiri huhu....takperlah dapat jual kat org pun kira ok lah tu...so saper2 yang kat area KB boleh la datang ke opis Naidi Solutions klu nak beli2 apa yg berkaitan...naidi bukan retailer ya..tapi boleh je nak jual runcit...base on stock la.ok laaa

daaaaaaaaaaaaa


No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi