Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

October 23, 2011

cerita hujung minggu

ala weken ni kalut la
tak puas pun iya
sebab weken takleh nak belajar (cuba2) buat something.
syahmi pun tak sihat-->demam nak tumbuh gigi
.
.
.
sekarang ni kalu weken gian nak mem'baking' je keje
jadi ke tidak lain cerita, yang pasti puas boleh cuba.
ala kalu setakat nak mkn anak beranak tu ok lah kan...
ada jugak aktiviti hujung minggu.
nak jalan2 malas...kalu kuar pun shopping mall je. baik dok umah golek2 anak beranak.

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi