Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

October 10, 2011

syahmi:merangkak

start last week syahmi dah struggle nak merangkak...
dan minggu ni dah boleh merangkak dengan jayanya..
nampak gaya budak ini cepat berjalan ni..bagus la tu..
semua orang dok mengeluh kalu nak dukung budak debab ini..
masing2 kalu boleh tak nak dukung budak debab tu...
huhu...dah merangkak dah mula mengutip barang masuk mulut la...
kena hati2 la...
kita tengok syahmi mula jalan macamana,boleh kawal ke tak..
kalau time kakak dulu tak payah berpagar pun, dia pulak macamana.
minta2 la tak payah nak pagar2 ni...be calm ya syahmi..takyah dok over sangat.

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi