Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

April 28, 2015

Down

Assalamualaikum w.b.t

x tahu apa sebab rasa sgt2 down..tu yang takder apa2 entry nak up tu..
entahla sekejap rasa malas...kang datang rasa nak marah tak tahu apa kes...x suka kat diri sendiri..
rasa macam tak guna...adoiiilaa..apa pesen ntah...mainan perasaan sungguh..tak suka la..
.
.
.
.
.
.
.
lama tak gi kelas2 usrah ni...setan amik kesempatan...huhu
pi jauh2 saya x kuat nak lawan kamu
.
.
.
.

ujian untuk saya la kot :-)

1 comment:

insan marhaen said...

kadang-kadang gitulah. mood kita ni macam laut. kekadang kuat berombak... kekadang kecil alunnya.

cuma jangan diikutkan sangat...

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi