Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

April 05, 2015

Hasil tangkapan 03/04/2015

Assalamualaikum w.b.t

Nah hasil kena tinggal satu hari...
kena tinggal..abang pergi laut, dah mula la tu...alamatnya lepas ni kena prepare mental untuk biarkan dia dgn hobinya itu...aduhai...paling tak sebulan sekali sebelum musim tengkujuh datang...
Setahun dia lupa sekejap hobinya nan satu ni sebab, ibu pregnant adik saniy...ni dia kata adik saniy dah besar so dah boleh mulakan kembali hobi itu...hmmm
layankan ajerlah...so ibu nak claim OT + GST la untuk weken baru ni & trip2 seterusnya...bayaran untuk jaga askar2 tu la...bukan senang tau jaga sorang2...hiks


syahmi bukan takut tu...dia merajuk dengan abahnya sebab abah tak amik dia dulu masa sampai...anak abah la katakan:-)
see...ini budak mana ada takut...nama pun syahmi-->yang berani

p/s..cukuplah stok untuk sebulan....tu dah berbagi2.Alhamdulillah:-) Macam ni pun dah boleh kami gembira..syukur.


2 comments:

Ibu n Abah said...

Salam kenal shaliza
Wah! Banyak hasil tangkapan suami liza memancing.
Berbaloi juga tu dapat makan ikan baru...

shaliza said...

Ibu N Abah; Terima kasih kak sudi bertandang :-)

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi