Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

April 15, 2015

Langkah pertama Saniy

Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah...dah bertatih di usia 10bln...awal dari kakak n abang mie...kakak n abang dulu almost 15months baru tatih:-)
tapi gigi still lagi baru dua batang kat bawah...tapi dah pandai mengigit tu walau dua batang jer :-) what a wonderful...
syukur sangat, sebab anak2 ni pandai sesuatu untuk pertama kali bila ada dengan saya..yerlah ibu kerja kan...so takder la missing kan...ibu yang kerja gini la..ramai yang miss tengok anak merangkak la..bertatih la..first word la...takperla kita keje pun untuk mereka jugakkan...doa banyak2 dengan Allah saja, biar hati anak2 tu sentiasa bersama kita :-) okay mommy, jangan sedih2 ya...

p/s..belum berkesempatan nak amik video saniy tatih..hehe. Ada nanti saya tempek ya :-)
hi semua..saya dah boleh jalan ooyeaaahhh...lepas ni makin kurus la ibu nak mengejar saya:-)

2 comments:

RieNa said...

untunglah ibu makin kuruss..huhuhuhu

shaliza said...

Riena; harap2 la jugak:-)

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi