Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

February 03, 2008

grrrrrrr!!!

hmmm ntah apa tajuk la aku pun tak tahu.
tp yg pasti aku geram sgt ngn makcik abg aku. dia mintak aku hantar dia gi klinik...abg aku ckp petang2 la sikit sb pagi2 jammed,lg2 kat area kami ada pasar tani pagi sabtu. so aku ingat ok la. then lps solat zohor aku pun gi la amik kat umah dia, ada ke patut dia pgi ngn org lain,dah elok2 dia janji tadi...aku tak kisah mn,abg aku la...hangin betul dia. ok fullstop. Bengang ok! tu lah yg mencacatkan weken kami yg indah asal nya pada hari sabtu yg damai....ceh2x.

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi