Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

August 11, 2009

DEMAM

Ya last week aku di serang DEMAM...
teruk gak la..
smpi kn amik darah utk check...
huhu...
alhamdulillah sihat dah...
even badan masih rasa sakit2...
ujian Allah terima je lah kan...
tp syukur sangat Najibah,Mek & Abang tak kena plk...
hmmm Allah Maha Mengetahui...Alhmadulillah....
Sekarang dah masuk keje dah...
bimbang jgk kan...dgn penularan mcm2 penyakit...
apa2 pun sama2lah kita berdoa semoga setiap penyakit tu dijauhi dr kita...
ingat Allah yg beri penyakit dan penawar jugak dgn DIA...
jadi mintalah dgn DIA...insyaALllah...
**betulkan aku klu silap...



No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi