Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

August 27, 2009

Kad Nikah



sblm tu nak pesan jgn gelak dulu ya..
ya saya tahu kawin dah dkt 2 tahun...anak satu...
baru dapat kad nikah ni...
bkn salah pihak berkuasa...
silap myself jugak lmbt daftar utk dapatkan kad lepas nikah dulu...
patutnya lepas dapat sijil semua tu rujuk pihak berkuasa utk dapatkan kad...
tu la kan being human mmg sokmo ada mslh...huhu...
dan sy pun legalah sikit dah dapat kad tu...takyah la lagi nk usung sijil kawin klu nk kemana2...senang...
dulu lain kan...sekarang dah cantik...dah berkualiti...
so geng sah ye saya dah kawin..hehe



1 comment:

LiNda said...

wahh.. senangle nak tidur hotel . hahaha

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi