Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

August 01, 2010

kejap...

huhu lama gak tak update ni..
kijo manyak...server down...semuanya nak kena dummy dulu
pas server ok ni lagi la manyak kejenya...takpe la tu..
so amik kesempatan jap nak update ni...
huhu
.
.
.
.
weken baru ni poknik gi umah...lepas la rindu kat poknik jap...
kami potong kuku & cukur botak rambut dia...
bukan nak tunjuk rajin ke hapa...dah tengok panjang sangat tu kami tolongla...lagipun sebelum ni pun kami selalu buat jugak...
pagi ni dia datang lagi..nak suh amik alat dengar dia tu gi hantar service.
mmg kami je tahu kat mn tempat tu,sb ank2 dia tak pernah pergi.
tapi saya lupa la pulak nak bw kad dia...harap karang cina tu ingat la muka mek ni...
.
.
.
huh minggu lepas gak saya datang keje ngn kaki meggeletar,due tu 3x terserempak ngn eksiden yang tiga2 kes maut...huh ngeri sungguh. dah la mayat masih atas jalan...saya ni mmg lemah semangat la kalau tengok benda2 camtu...pulak tu berturut2...
harap penunggang dan pemandu kenderaan berhati2la...pandu cermat jiwa selamat...
.
.
ok kita sambung wat keje ...bos dah usha2 tu.

3 comments:

Jiey^Mien said...

wak kijo mek, boh jeling nuh..
=)

Yunus Badawi said...

Kalau dah blogger tegar sibuk mcmana pun sempat nak update hahaha

shaliza said...

Jiey;hehehe

Mr.YB;bukan tegar tapi gian..huhu

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi