Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

January 13, 2011

Apa kata anda?

tak terkata.
jiran jadi madu!

rasanya
bagi yang terlibat mungkin akan kata dah jodoh.
bagi yang terkena mungkin akan kata apa salah dia?

entahlah, susah nak kata sb bukan ditempat itu.
apapun harap takder la jadi macam2 pulak lps ni.

6 comments:

linziana said...

hmmmm...susah nak kata sebab in my case dengan rela hatinya saya juga dimadukan... :).Mulanya hati tak dapat terima tapi keputusan untuk berundur saya terpaksa fikir masak-masak.sebabnya anak masil kecil lagi.Apapun segalanya harus ditempuhi dengan hati yang cekal.Bagi saya sekarang anak yang utama.Mahu berebut suami jauh sekali.

shaliza said...

Linziana;saya doakan yang terbaik untuk awak. Siapa kita untuk menidakkan urusan Allah kan?

LayarLara said...

speechless...

Jiey^Mien said...

nauzubillah..
sedih dgr..

shaliza said...

Jiey;sedihkan,mmg tak terkata. Nauzubillah.

shaliza said...

Kak LayarLara;mmg tak terkata.

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi