Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

February 08, 2011

33++

33++ minggu sudah..
so far semua dalam keaadaan baik.
baby pun dah pusing ke normal.
cuma kena tengok balik 36 minggu nanti->alhamdulillah
nurse ada tanya jugak, awak ada urut ke?
hmmm jawap tak jelah, walaupun ada.
mmg ada urut pun.
moyang pada abang mmg bidan kampung...
so boleh dipercayai,jadi mintak tolong dia la..boleh ngada2 sikit.
selain tu, ikut pada kata kak nik suh sujud lama2 time semayang...
rasanya itu yang terbaik.
Urut tu boleh hilang lenguh2, jadi sentiasa bergantung haraplah padaNya.
Hanya DIA yang Maha Mengetahui....

4 comments:

RieNa said...

alhamdulillah..
betul kata k nik tu, sujud lama2. kita berdoa byk2 pd Allah, insyaallah,baby nak pusing ke bwh.

take care shaliza!

shaliza said...

Riena; Tima kasih.

linziana said...

Rindu pada perut besar itu..liza..anyway mummy thanks for dropping by..hik..hik..kalu lin balik kelantan mana tahu kita leh jumpe ker kan?wink^ wink^

shaliza said...

Lin; perut besar->hehehe
org kelate ko? boleh sgt2...roger2 la ya.

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi