Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

September 25, 2012

Adam & Hawa

alahai nak tengok citer ni..
kat rumah takder tv layar lebar tu..
takleh nak tengok mustika...huhu
geram weh.
best citer ni..
novel dia dah baca banyak kali..
tapi semalam dok belek novel yang ada..takder pulak novel tu..
mana letak ek..
alahai..
.
.
citer ikut novel kalau buat drama bersiri ok lah..
banyak plot2 dalam novel leh masuk ke drama...
tapi kalu buat filem...mmg hancusss la..
mmg lari terus..
contoh cite ombak rindu...lagenda budak setan..
semua tu kalau baca novel mmg feel sangat..
tapi bila tengok filem oooonooo
baik buat drama episod2 ni..jadi citer tak lari..

.
.
ni dok layan online...mmmg sedih la..asyik dok hang jer..
alahai..
dah la ada masa sejam jer rehat ni...
nasib sekarang rehat tak kuar...sanggup tu nak layan citer ni online...hehehe

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi