Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

September 20, 2012

sesajer

kami sekarang takder aktiviti sangat..
weken sibuk kat rumah jer..
tambah sekarang dalam proses nak bina rumah..
so mmg takder apa nak digebeng2..
takperla..
kalu hari keje pulak..rasanya sebelum ada pengganti ni..mmg saya tak keluar lunch la.
kalu keluar pun atas urusan..
huhu
ini maknanya saya boleh:-
- kuruskan badan
- save duit makan...hehehe
iyalah sekarang nak kena save sikit..banyak benda nak kena pikir.
kalu keluar lunch tu..ada jer saya bimbit buat balik..
jadi boleh la save sikit tu..
tapi masih lagi jln2 kat online shop..macamana tu?
huhu
.
.
huh dah tak tahu nak tulis apa dah
ok
bye
tq


No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi