Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

December 13, 2007

banjir lagi

semalam smpi je rmh abg ajak gi tgk air. Dia kata air naik & semua kenderaan xleh masuk bandar...patut la semalam bnyk keje opis yg hold kisahnya xleh nk masuk bandar,jln tutup. Tp aku & abg gi tgk kat area rumah kami. btw rmh kami takde lerrr naik air just kat sungai kemubu....mmg air melimpah ke jalan & oso ditutup kepada semua kenderaan...but aku nengok budak2 enjoy jer main air...bahaya dik...xnengok berita ke kan dah berapa org yg jadi magsa banjir tahun ni...so be careful ok. ni ada some pics yg sempat aku snap. Tengok la diaorang leka main air...

ni kat area pam air kemubu....air laju betul.pam ni tutup atas sebab keselamatan.

bang,menung apa tuh?

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi