Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

December 10, 2007

monyet naik kelapa










since dh nk dekat raya kan, so mak aku suruh la c'sedi yg bela monyet tu naik kelapa. Nk buat ketupat,msk utk raya apa semua la. So hari Sabtu tu aku enjoy tgk monyet naik pokok kelapa...apapun bijak la monyet tu...suruh amik dia amik...tgk gelagat dia lucu sgt...emmm t'pk aku klu monyet pun reti d'ajar nikan plk kita manusia...tp manusia ni bnyk masalah betul. degil plk tu. Klu ajar slh x ajar lg la bermasalah...ni la gambo monyet2 comel tuh...



lps naik pokok kelapa kenalah jamu kan...








malu2 plk monyet ni......






ok keje dah sete,nnt sy kasi inbois yer,
ada apoimen tmpt lain...cawwww

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi