Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

May 21, 2008

alamak...

hehehe...
kesian kan...
yg biasa bk blog ni...
bk2 jer takder update...
so mintak la mahap...takder citer menarik...
ada pun cousin aku kawin ngn suami org....
huh...mmg geram kan...
nak wat camner...2-2 gedik....
bdk lagi tuh....baru habis SPM...
yg laki pun tau la mampu...
tp pk la anak2 klu tak pk isteri pun...
sian jer aku dgr....so skrg klu nmpk laki tu kat area rmh kami...
maknanya dia 'berkursus' kat belah sini la tuh...hehehe
klu takder....maknanya kursus rumah bini no.1
tulah ko...nk sgt laki org kang dah kn tnggl...plk tuh bini no.1 belum tau...
amik ko....klu kt ckp kang...ckp kita jeles...apa ke he lah nk jeles ntah...takder maknanya...klu bahagia aman smpi akhir ok lah...klu sebaliknya...tak ke nk cari ank beranak gak nanti...tp aku harap n doa dia bahagialah ngn jalan yg dia pilih tuh....
pandai buat...pandai la kelentongkan.....
maaf ya..n3 emo sikit ni...

3 comments:

Anoy said...

sooo panasss la entry ko ni siti. heheeh...payah nak komen kalau jadi dkt family sendri kan. mungkin jodoh atau pun dugaan yg diberikan olehNya.

shaliza said...

dilla;hmmm...ssh nk kata klu kn kt famili sendiri...backing salah...tak backing pun salah...just wait n see je lah..

Umi Mia said...

ermmm...macam2 citer skrang nih...susah nak komen...

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi