Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

July 16, 2008

jalan-jalan

halllooooo......
suka nya diri ini....
makan kenyang....suka hati la kan....
takder la....
dh mmg mood happy iya dok?
baru lps mkn....hari ni jauh skit dr ofis....
mood berjalan ajer mgu ni...
suka la plk....hehehe.....
lg pun asyik mkn area tuh je borink gak...
mknan same je...
sementelah plk aku la ni takleh lapo...
aduhhhh mula la perut ni pedih...
camni gaya gemuk la aku....
baju keje semua dh takleh nk zip elok2...
ayoooo....nk kn pki uniform org peknen dh ke ni...
uihhh no...takmo laa aku...segan eh gue...
aku dh siap warning abg takder baju labuh2 tau...tak suka...mcm baju tdo je aku rasa...
aku lebih prefer blouse ngn suar....aku dh pesan kt akak aku suar org peknen...nnt dia pos...
ohhh tak dapat aku bayang camner rupa aku nnt...
tp aku rasa aku blh pki lg baju kurung tuh smpi ke bln ke-5....
hehehe kita tengok...

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi