Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

July 02, 2008

ok ke tak ek?

aku nengok page aku ni null je...nk ltk layout yg cun2 tu...kang nk kn edit balik segala mak nenek seting plk....maleh2....
so aku just color2 litle bit page ni...suh nampak ceria skit....
kena lak ngn jiwa aku yg tengah dok ceria sokmo ni...
ntah la....aku sekarang aku happy je...w'pun letih memanjang....
penat seh...tu belum lg bln2 yg mendatang....
tp takpe la kan ku lalui jugak...eceh...ceh....
so nnt sape yg terbaca blog aku ni kasi la komen ya...ok ke tak...
bkn apa kan....tengah aku mood nk mengedit ni...apa lagi...
nk taruk gamba manyak2 aku rasa wat semak je...klu lam n3 tu ok la kan...
key la till then....komen2 membina sgt2 di alu2kan....

4 comments:

mama said...

Salam Liza...

Thanks kerana letak link blog saya kat U punya blog (Seindah Nama Semurni Peribadi). Nanti bolehla cari nama anak yang baik2 dan indah2 ye..(tengah pregnant ya...)tahniah!
Cuma kat link blog tu...set je http://lovely-mama.blogspot.com.

So..senang untuk U buat rujukan.

Semoga gembira selalu & jaga diri dan orang baru baik2.

ita.itu said...

wah ijo nye..mcm penyokong pas lak..kah.kah.kah

shaliza said...

mama;tq 4 drop by.
kak ita;pas eh kak?

Anoy said...

segor bijik mata aku siti. nice....aku pun pek'el nyer maleh nak nukar layout cun2. nnt nak kene adjust sume. kene tgg time rajin gile + takdak keje. baru bole telek lelama. kan!

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi