Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

November 04, 2009

best jugak klu camtu

salam semua...
saya rasa ada baiknya jugak kami dok bertiga kat umah tu...
sb ia buat abg rajin terlebih...
huhuhu...dia blh basuh kain pas balik keje...
dia blh jerang air then buat air milo segelas sorang time bekpes..
dia blh masak bubur nasi najibah...
huhu...klu sblm ni susah nk tengok dia buat semua tu...
skrg leh tgk...
jangan la plk lps ni mek dh balik dia dah tak sentuh semua tu...
saya la plk yg letih lps ni...klu hari ni sy leh goyang kaki...
esok lusa tak tau la...



No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi