Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

November 01, 2009

Ya ampunnn

Nak feel mcmn pun tak tahu la...
nak marah....tak boleh
nak gelak....tak patut jugak
Hari jumaat lepas najibah gi jalan umah Maktok dia...
nak tau apa dia buat...
dia amik daun rokok then masuk mulut dia...ala2 hisap rokok weh...
(utk pengetahuan semua,kebanyakan wanita kelantan esp. org tua2 hisap rokok daun so same goes to maktok najibah. dah jadi kebiasaan dorang hisap rokok daun tuh)
yg si Maktok nya sakan agah dia...
yang si ibu dok jegil bijik mata pun sakan dia dok wat donno je...
ya ampun...astaga budak ni...
ni la bahana cucu dok ngn atok nenek dorang...very the pampered wei...
nasib ko kecik lagi najibah...klu idak...hi mati kutu ibu...
geram weh...



1 comment:

cmba said...

MIA PUN DOK NGAN NENEK N ATOK DIA JUGAK...HUHUHUHU

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi