Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

November 04, 2009

Piala MalaysiaKLATE VS N9
Merah Vs Kuning
Kita tungu sapa yang kena...
harap2 jangan la ada kejadian yg tak diinginkan nnt...
main-main je la ya...toksah la nk gaduh2...
so penyokong2 semua jgn lorat ya...semangat kesukanan tu diutamakan.2 comments:

Anonymous said...

biasanya penyokong kelantan yang lebih2. tak boleh terima kenyataan kalau pasukan mereka kalah. lepas tu mula la rosakkan harta benda awam.

shaliza said...

anony;semangat terlebih lah tu...then bila diprovoke2 mcm2 leh jadi...biasa la tu & saya rasa semua org pun camtu...klu takder yg provoke maka takder hal rasanya.

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi