Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

September 02, 2010

Nak Raya dah

Salam semua...

dah nak raya dah kita semua...
dah siap prepare ke...
saya takder prepare apa pun...
kuih raya?
hehe
malu pulak...saya tak reti buat la...
kalau buat takpernah nya elok...
so saya tak buat...
kek tu boleh la...yang simple2
.
.
.
baju raya pulak?
eceh macam ada orang nak tahu kan...
takpe untuk diri sendiri pun aci...
baju raya takder tema la tahun ni...
mood berubah2 so masing amik yang masing2 berkenan....
tahun ni mmg out la...
rasanya preggy kali ni lebih teruk la...awal2 dulu taklah begini...
tu yang ingat kali ni macam ok awl2 dulu...tapi sangkaan meleset...
kali ni takleh nak buat apa pun...melepek je...balik keje landing....tgu berbuka je.
kalau keje pulak...sekejap2 masuk toilet...adushhhh
letih la jugak...takper la nak buat lagu mana lagi kan..
.
.
.
ok kalau saya rajin...saya update,kalu dak....sawang la ya...
selamat meneruskan puasa...kejar malam seribu bulan tu ya....

1 comment:

Yunus Badawi said...

Ready ke tak ready Raya datang jugak. Kita yg dah dewasa ni tak kisah sgt. Anak2 yg penting hehehe

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi