Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

August 22, 2011

First Year

mahal sungguh brand ni...
rm45 untuk 25bags..
hari tu milk storage habis..
cari kedai yg selalu beli tu pun habis..
tengok kat satu kedai baby kat KB ni,
amik jelah, tak tengok rege pun sebab nak cepat...
alih2 kena bayar 45 hinggit...bagi saya mahal la...
dengan 45 tu saya dah boleh dapat 100bags untuk brand lain...
lain kali kena tengok rege dulu...


p/s mahal macamana pun storage tu, takleh lawan nilai susu ibu kan? Benda tak ternilai, tapi diberi percuma oleh ALLAH, subhanallah, Alhamdulillah.....

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi