Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

August 21, 2011

update:stok EBM

takder gambo-harap maklum.
.
.
.
Alhamdulillah.
syukur sangat2, puasa tahun ni insyAllah penuh, lagi beberapa hari kan.
Syami dah 5bulan++ masih fully BF.
stok pun tak-ve. hehe
walaupun bulan puasa ni susu macam kurang....
lagi sebulan dah boleh kasi solid food.
syukur alhamdulillah.
yelah dengan segala kemudahan yang minima kan...
tu pun dok berebut ruang dalam peti sejuk..
harap dapatlah bertahan.

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi