Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

December 13, 2012

tiada rasa

sungguh lah, buat masa ni takder rasa nak menulis & kongsi di page ni..
boring kut..
tak macam awal2 buat blog dulu..semua benda pun nak tunjuk & beritahu kan?
tapi takderlah sampai nak tutup pulak.
cuma saya terfikir, blog saya ni takder apa ilmu yang boleh dikongsi..rugi lah pulak kan.
jadi saya tengah dok cari apa yang boleh saya kongsi agar dapat beri manfaat untuk semua..
saya harap kawan2 masih sudi baca blog saya yang suam2 sejuk ni:-)
saya takkan tutup blog ni, lain lah saya sudah kembali kpd Yang Maha Pencipta kita..In Shaa Allah.

dari;
saya yang sedang down:-)

2 comments:

Yunus Badawi said...

Keinginan menulis di blog ini ada naik dan turunnya mcm banyak perkara di dalam hidup ini. Jangan terlalu risau tentang itu. Banyak lagi perkara yg kita nak fikir.

Nanti bila dah datang semula semangat nak menulis, satu hari sampai 3-4 entri .... hehehe

Kakzakie said...

Sebenarnya ada kala mood kita nak berblog akan merudum. Tak apa pelan-pelan pasti akan kembali semula. Kakak pun sama juga.

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi