Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

October 22, 2013

nak letak tajuk apa pun tak tahu

Assalamualaikum w.b.t

-->itulah antara masalah para blogger kan..nak letak tajuk pun kemain fikir:-) tapi best bila jari dapat menari atas keyboarad...bila idea banyak...huhu

seminggu sudah aidiladha...orang pegi haji pun dah balik:-)Alhamdulillah...semoga dapat haji yang mabrur..kekal dengan sifat2 baik yang diamalkan sepanjang diMekah:-)
cerita korban takdapek la ya...huhu
bukan takmo amik...tapi tiba2 pulak bila tengok lembu nak sembelih tuan blog kepitaman...buat malu jer..yo-yo oo jer ngn camera bagai...selalu okay jer...sori la ek...
sudahnya..balik tido:-)

tapi pagi raya sempat la pegi sembayang raya & bawa budak2 tu sekali..seronoknya ramai2
moga Allah bagi kesempatan lagi..insyaAllah.
syahmi pun dah boleh kawal...dah besar katakan;-)

apapun daging korban sgt2 best..empuk & fresh...

daaaa...nanti sambung la ya..insyaAllah

3 comments:

che mid said...

Ha ha..cite tu je.. patut le tak tau nak bubuh tajuk apa.. takpe janji tulis.. lepas gian.. ha ha

Kakzakie said...

Letaklah tajuk pitam di Hari Raya Qurban:) Gempak sikit hahaha...

azieazah said...

Kalu boh gambar sekali, pun gempak gak!

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi