Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

October 28, 2013

Raudah dihatiku

Assalamualaikum w.b.t

rasanya iya dah event tu Raudah dihatiku...
kalau salah maafkanlah..
kami pergi hari sabtu...saja bawa budak2..sb dok tengok gezet tu ada upin -ipin....
nak sangat tengok katanya..tapi tak dpt jumpa pun...sb kami pegi pagi..mungkin dia dtg petang...nasiblah
tengok tv sudah la ya anak2...
tapi dapat jumpa mascott champs - vitamin budak2 tu...
baru saya tahu anak2 saya ni penakut tengok bendalah mascott2 ni..hahhaa
ibu ingat semuanya berani...maklum ibu tengok kamu semua aktif jer...
tengok syahmi...nak lari hehehe
eh kakak seksi la...ni pun sama tak nak bergambo:-)
pusing seround..letih mak aiii kemain luas tempat dia...letih yang amat. balik jerlah....lagipun malas nak besesak dalam jam..petang tu kan ada bola...mesti jalan sesaknya..baik kami balik awal....

singgah kat booth banana land..masa tu kakak dengar anak nora tu perform...dia mmg suka puteri tu...nyanyi erti fatihah:-)
p/s kesimpulannya penat la jln2 karnival macam ni...semua booth kalau boleh nak singgah hehe...terjumpa kawan lama jugak kat sini...tapi x sempat nak borak pun, dia pun datang untuk kerja kan...

3 comments:

Kakzakie said...

Kalau event macam ini memang sesaklah tapi kalau anak-anak tak meragam ok lagi..

shaliza said...

Kakzakie; betul tu...klu anak ok mmg syok la:-)

Puan Ida said...

salam perkenalan dari ida ye
jemput singgah blog ida ye
umielman.blogspot.com
dah follow blgo ni no 94

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi