Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

December 02, 2013

Ada ke patut

Assalamualaikum w.b.t

kita sampaikan berita sedih, boleh pulak dia perli orang yang sedang dlm mood sedih itu...ishhh kalau kena kat batang hidung sendiri macamana...geram betul dgn budak ini....kalau pun kita xnak merasai kesedihan orang itu, jgnlah cakap macam tu...kalau orang tu dengar x ke kecik hati dia...aduhai....macam2 peel orang nikan?

2 comments:

azieazah said...

Tak peka dengan perasaan orang lain, sebab depa tu pekak!

shaliza said...

KakAzie; tulah kan...

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi